sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Väsymys

Kun väsyttää on mieliki surkeampi. Se on tosi ärsyttävää! Olis ihan mukava olla vain väsyny ja miettiä, että uni auttaa ja ei siitä sitte sen enempää. Mutta ei. Väsyttää --> itkettää, masentaa ja kaikki kaatuu pääle ja on huonosti. Voihan ärsy!!!!

Väsyneenä alkaa miettiin kaikkea..siis ihan mitä vain! Lapsettomuuteen liittyviä asioita, ei lapsettomuuteen liittyviä asioita..kaikkea mikä on huonosti ja huolestuttaa ja mietityttää...Sitte ärsyttää ko huusholli on sekaisin ja pitäis siivota ja kukat kastella ja tiskata ja pyykätä ja ja ja...ja sitte haluais olla enemmän tekemisissä ystävien kans, mutta ko ei ole jaksuja. Ja ei halua olla surkeana kaverina ja seurana. Vaikka tietää, että ystävän seura ehkä auttas ja piristäs...

Nyt on kyllä niin, että olen ollut poissa mieheni luota tämän viikon ja menkat on alkanu tällä välin..elikkäs mulla on kauhea ikävä hänen luokseen ja halu kainaloon ja syliin ja lähelle. On ollu tosi kiireinen viikko ja se on ollut hyvä, ei ole tarttenu/kerinny miettiä vauvajuttuja niin kauheasti, ei ole tarvinu märehtiä asiaa yksin pienessä päässään.

Mulla on ollu itseasiassa mieletön tilaisuus keskustella lapsettomuudesta uuden kaverini kanssa! Sitä on tullu pohdittua asiaa taas ihan uudesta näkökulmasta ja on saanu voimia jaksaa, ja toivottavasti olen voinu olla tukena myös hälle.

Niin ja tietysti ei pidä unohtaa verensokerin vaikutusta väsymykseen ja ärsytykseen...mulla vaikuttaa heti ko tullee nälkä..alkaa ahistaa enemmän ja ei jaksas...Voi rähmä ko on taas vaikeaa, heh...Huumoria ei sovi unohtaa myöskään. Mie olisin jo vaikka missä, jos en laittas välistä asioita ihan leikiksi!

1 kommentti:

  1. Surullisia tekstejä.. mutta silti mukava lukea ettet ole menettänyt huumoriasi kuitenkaan. Se auttaa, samaten kuin arjen pienet onnelliset hetket, aina niitä jostain keksii. Kovasti jaksamista sinulle!

    VastaaPoista