perjantai 1. tammikuuta 2010

2010

Kuinkhaan monen blogin otsikkona on tänään tuo vuosiluku?! =D

Vuosi vaihtui ilman sen kummempia hössötyksiä. Mie nukahin klo 00.01 ko saunalyhty, sen jälkeen ko sanoin miehelle hyvää uutta vuotta kulta. Ja heräsin klo 02.30 ottamaan piikkimaton pois sölän alta. Ja jatkoin makeasti unia siihen saakka ko miehen herätyskello herätti. Nyt kulta on lähteny töihin ja tullee vasta 12 tunnin päästä...höh..ihan tylsää. Mutta huomena sillä on lyhkäsempi päivä. =)

Mulla oottaa tuossa hyllynreunala vino pino Potter-leffoja ja Sinkkuelämää Boksiki tuola huhuilee...hmm..saankohan mie päivän kulumaan, hih!

Tänään on muuten kp2. Oli sitkaat alkamaan nämät menkat, mutta hyvin pelittävät nyt.

Mie en tehny uuen vuen lupauksia, ko ei net koskaan onnistu. Laihikset alkaa aina maanantaina ja siivousinnostus tulee ennen menkkoja ja menkat kyllä tulee...
Mie toivon tietysti, että meän tämän vuotiset hoidot onnistus, mutta se häätyy kattoa sitte ko niitten aika on. Sen molen huomannu näitten vuosien aikana, että lapsiasiaa ei kannata luvata, siinä saa vaan siipeensä...tai ainaki mulle on käyny niin.

Tietty on vähän haikea olo, ko miettii mennyttä vuotta ja kaikkea sitä mitä ei saanu ja vähän kauhistuttaa tuleva vuosi ja se mitä ei ehkä saa. Mutta sitte mie mietin kaikkea sitä mitä mie sain viime vuonna! Uusia ystäviä, hienoja kokemuksia, ihania muistoja ja kasvattavia ajatuksia ja tiedän, että tänä vuona tullee käymään samoin. Vaikken ehkä saa uusia ystäviä, niin nuita kaikkia muita kyllä. =)

Kaunista alkanutta Uutta Vuotta Kaikille.

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta!
    t. Lapaloma (ysv)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Kiitos! Sitä samaa sinulle! =)

    Mie en oikein tajua näitä kommentteja kattoa, ko laitoin nyt, että kuka tahansa saa kommentoida ja näistä ei tule viestiä sähköpostiin. Mutta nyt bongasin!

    VastaaPoista