sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Sää

Semmonen -40 näyttää tuo pakkasmittari! Siiis ei sole mikään lämpömittari, vaan pakkas! Mulla alkaa pikku hiljaa mennä hermo näihin keleihin!
Tosi kaunista nyt on, aurinkoa näkyy entistä enemmän ja on tosi kirkasta, mutta vois pikkasen lauhtua! Mie pakkaan jäämään sisäle ko on niin kylmä. On liian kylmä tehä mittään ulkohommia.

Aika latteaa porista säästä...mutta ko se nyt tuntuu "vaivaavan" koko Suomea ja kaikkia, niin kerrotaanpa omaki mielipide.

Minun sisällä ei onneksi ole kylmä. Mulla on aika lämmin ja hyvä olo. Vauvauutisia on kuulunu, mutta ei ole ainakaan vielä kovasti satuttanu...sitte ko tulee syntymiä katotaan uuesti....Kullan kans menee nyt jotenki tosi hyvin, *kop kop*! Käytiin jopa yhessä baarissa...meän kompastuskivi...
Ystävänpäivä yllätykset kummilapsile onnistu kivasti =) tuli niin hyvä mieli ittelekki!
Työt menee omalla painollaan, aina ei oikein jaksas, mutta viikot menee nopsaan ja taas on viikonlopun levähystauko, hih.
Harrastuksia on tässä pari viikkoa nyt oikein urakalla, että sen puolesta on tulossa tekemistä. Ei tartte miettiä mitä tekis. Ihan hyvä. Nyt tietylä tapaa kaipaaki sitä, että vain tekee hommia eikä liikaa mieti.

Ko vain lauhtus nämät kelit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti