sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Keveys

Mie olen keventyny ainaki tuhat kiloa, tuhat mustaa, harmaata, suttuista kiloa. Miksi? Päätöksen vuoksi!

Molen ollu tällä viikolla pirteämpi ko aikoihin. Tuntuu toisaalta tosi ristiriitaselta, että voi olla näin huojentunu tämmösestä asiasta. Met kuitenki haluamma lapsen! Nyt ei vissiin sitte oikeasti ole sen aika...

Mie olen siivoillu ja järjestelly hyllyjä ja paikkoja, suunnitellu uutta kirjahyllyä ja sisustusta tässä huushollissa. Oma talo on haaveissa, mutta nyt met elämä tässä ja häätyy yrittää pärjätä ja olla sen mukaan.

Minun häätyy saaha aikaseksi soittaa sinne lääkäriin ja kertoa tästä meän päätöksestä...se jännittää. Mitenköhän se uutinen otetaan vastaan ja kuinkakohan kauas net hoidot sitte menee?! Noh ei auta, päätös on tehty ja sen kans eletään ja tällä hetkellä tosi paljon paremmalla mielellä!

Enhän mole teän mielestä kauhea?

3 kommenttia:

  1. Miksi sinä olisit kauhea? Oman hyvinvoinnin kannalta näitä asioita pitää järjestellä itselle sopiviksi. Ei nuo klinikat saisi meidän elämänrytmiä säännellä, vaikka välillä se siltä tuntuu. Teette oikein, kun se teistä tuntuu parhaalta.

    VastaaPoista
  2. Elähän höpsi :) Teet ihan oikein. Kyllä ne hoidot siellä odottaa. Oma jaksaminen, mieliala ja parisuhde ei.

    Voimia vahvalle!

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että olo on keveämpi - se oli silloin oikea päätös! Ehtii sitä myöhemminkin, omia fiiliksiään pitää kuunnella.

    VastaaPoista