sunnuntai 22. marraskuuta 2009

SadunTaikaa

Tämä on jännää aikaa tämä marras-joulukuu. Ei näy aurinkoa, saattaa nykyään sataa jopa vettä, on pimeää. Ja silti välistä tosi kaunista. Nyt on semmonen 10astetta pakkasta ja sumu. Aika taijanomaista ja satumaista. Sellainen olo, että kohta tuolta usvasta ilmestyy keiju turkissa valkean hevosen selässä. =)
Mie poltin eilen kynttilöitä. Oli mukavaa. Molen saanu hommattua jo pari joululahjaaki, hih. Mutta muuten en ole joulua vielä valmistellu. En ole mikään kauhea joulufiilistelijä, vaikka se tärkeä juhla onki. Mulle joulu on siinä muutamassa päivässä ja silloin onki asioitten mentävä hyvin, heh!

Mulla on aika hyvä mieli. Ja se on ihana huomata! =)
Mie toivon kovasti blogin lukijoile ja vertaistukihenkilöile voimia ja valoisia ajatuksia. Marraskuun pimeydestä voi ehkä löytää pienen sadun.

2 kommenttia:

  1. Olisipa täälläkin joskus tuollaista! Nytkin sataa vain vettä, on kuraa ja autot vielä roiskii kaiken likaisen veden kävelijöiden päälle. Sumusta (muuta kuin pakokaasuista) ei ole tietoakaan. Syksyllä on aina ikävä Suomeen, siellä on sentään kunnon syksy. Enkä ole vielä edes saanut ostetuksi joululahjoja (joulustressi alkakoon nyt :D).

    Onneksi sinulla on sentään hyvä mieli ja todellakin, miten tässä nyt pysy sisäisesti kauniina, kun koko ajan tekisi mieli huutaa (lähes) kaikille miten ne ei yhtään elämäänsä arvosta. Mutta tänään on täälläkin keskivertoa parempi mieli, viikonloppuna oli mukavaa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihailen tapaasi nähdä pimeä-kylmä-inhottava-ahdistava-ärsyttävä marraskuu kauniina! Voi kunpa saisin edes ripauksen tuosta positiivisuudesta... Ja ehkä sainkin, kiitos :)

    VastaaPoista