lauantai 5. joulukuuta 2009

Väsymys

Mie olen tosi väsynyt tähän oloon! Masentaa ja ahistaa, jaksan just ja just hoitaa työhommat, mutta kotiolot on ihan retuperällä! Mie en jaksa!
Mie haluan aurinkoa ja valoa ja lämpöä!!!!Onneksi nyt on tullu lunta ja on pakkasta, sitä paska vesisaetta ja helevetin loskaa en olis jaksanu ennää vähhääkkään!!!!!!!!!
Välistä tullee nuita ihania satuhetkiä ja huomaan nauttivana hämystä ja pimeästä, mutta nyt on taas vaihteeksi toinen mieli..
Syynä ehkä just alkaneet menkat, nuha ja kaikinpuolinen särky kropassa....

Eilistä iltaa piristiä leffamaraton! Kaikinpuolin laadukasta hollywood-viihdettä: Transformers 1 ja 2! Mie jopa nauroin ääneen ja huomasin laittavani kädet niskan taakse ja nauttivani leffoista! Makea!

Joulukuu on alkanu ja joululahjat pyörii mielessä..välistä tunnuttaa, että en osta yhtään lahjaa ja sitte taas haluttas laittaa lahjat kaikile. Tyypillistä minua.
Tällä hetkelä ahistaa ajatus sukujoulusta, aika paljon. Sitte kuitenki haluttaa olla ihmisten seurassa ja nauttia siitä tunnelmasta.

Molen taas niitä jakomielitautinen ko vain voi olla!
Noh eiköhän tämä tästä.
Nyt häätys lähteä viemään leffat ärrälle ja pizza olis hyvvää...

3 kommenttia:

  1. Saa sitä joskus olla vähän jakomielitautinen :) Sellaista se joskus on. Tuleva joulu ahdistaa ensimmäistä kertaa minuakin. *halaus*

    VastaaPoista
  2. Voi ei, niiiiiiiiiiiiiin tuttuja ajatuksia! Tuo ylösalaisin ja alasylöisin olo on kamalaa, mieli vaihtuu kuin tuuliviirin suunta ja aina on vaan paha mieli tai kurja olo.

    Tee vaan kivoja asioita. Ne isommat murheet jää silloin sivuun ja ajanmyötä hiukan tasoittuvat. Pizza kuulostaa oikein hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa niin tutulta! Välillä päätän, että tänä vuonna ei yhtään lahjaa ja sitten taas repsahan ja ostan monta pientä tilpehöörilahjaa ja aina tuntuu että ei sille eikä sille ole tarpeeksi. Voimia kovasti joulunodotukseen! On siinä puolesa, väessä! :)-anselmi-

    VastaaPoista