tiistai 22. joulukuuta 2009

Hiivatti

Täällä ollaan taas niin herkällä päällä että...Voihan ärsytys!
Miehelle ei näköjään kestä taas sanoa yhtään mitään poikkipuolista niin heti on iwaop tyhifhhf fiufugbjm...Ja seki asia mistä sanoin on ihan tosi juttu. Se jättää aina telkkarin pääle ko heittää kattomasta, vaikka näkkee, että molen koneella ja en ole sitä töllöä kattomassa. Ja sittekko nyt sanoin, että mie olen koneella, enkä kato telkkaria, niin tulipa kitkerä vastaus ja kantapäät tömisten tultiin telkkari sammuttaan. Huoh! Ressiä ressiä ilmassa...

Mie olen ollu taas vaihteeksi tosi väsyny ja tuommonen ei kyllä auta asiaa. Pikkasen helpotti oloa, ko sain eilen itkastua miehelle ja sanottua, että väsyttää ja ei halua tämmöstä. Kovasti yritin sanoa, että yritän piristyä ja kirkasvalolamppua vielä enemmän käyttää yms. Toinen oli niin ihana ja hali ja rutisti. Sitte sano, että hän lähtee nyt käymään hiihtämässä ja sitte ko tullee käydään yhdessä saunassa ja laitetaan nukkumaan. Siis silleen tosi lempeästi sano. =) Ja nyt oliki yht´äkkiä taas ihan kakkaa koko elämä, plääh. Ja tämä ilta on menny tosi hyvin, niin lepposasti tuossa maino, että häätyy laittaa nukkuun. Hohhoijaa.
Välistä mie mietin kumpi meistä on mies ja kumpi nainen! (ja tähän semmonen silmiä pyörittelevä hymiö)

Kyllähän mieski on väsyny ja hän käy nyt lapsettomuuskriisiä läpi omassa tahdissaan. Olen sanonu, että olen tukena ja mulle saa kertoa ja mielellään olen kartalla siitä missä mennään. Eipä sole pahemmin porissu...Mutta se sallittakoon. Hällä on oikeus käsitellä tunteitaan omalla tavallaan. Hiihto näin talvella henkireikä.
Kyllä tämä tästä, menen sen viereen nukkumaan, mutta annan tilaa, enkä lynkää liikaa. Ko sitä harmittaa niin ei saa tuppautua kovasti, häätyy antaa rauhottua.

Huomenna olis vielä töitä ja sitte joulunpyhät vapaata, väliviikola kans töitä jne..saa nähä saanko piettyä lomia missään vaiheessa...määräaikainen työntekijä on määräaikainen ja vakinaiset vähän jyrää näissä lomahommissa.

Nyt mie alan kans laittaan nukkuun. Joulutoivotukset taidan käydä huomenna tänne skriivaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti