perjantai 25. joulukuuta 2009

Eilen

Kaikki alkoi ihan hyvin. Joulumieli valtasi minut. Pikkasen itkasin tunneryöpyssä aamupäivällä ja sitten olin tunteellinen ko näin jo edesmenneestä mummostani uutta videonpätkää.
Haudoilla käytiin, jouluteet ja serkun nimpparikakut syötiin, joulusauna oli ihanan tunnelmallinen, jouluruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, joulupukki oli vanha tuttu ja mie olin ollu aika hurjan kilttinä, hih. Kaikilla oli hyvä mieli.

Sitten se taas iski ja yllätti puun takaa...vauvauutinen...ja minun joulu on pilassa.

Miksi nämät juhlapyhät aina pettää minut? Mie olin henkisesti valmistautunu nyt tähän jouluun ja siihen, että meitä ei ole ko kaksi ja sitte liuta muita sukulaisia. Aattelin, että nyt saama olla joulun rauhassa vauvajutuilta, ihanaa! Mutta ei! Tuli kyllä niin päin pläsiä ja semmosilta ihmisiltä keltä ei tosiaan sitä ootettu ja joka tullee oleen yllätys kaikile. Onneksi tämä uutinen ei tullu sielä mummolan lämmössä, vaan sitte ko kävästiin kotimatkalla miehen setän tykönä...Molin ihan sanaton. Oltiin sitte ehkä vielä 10minuuttia siinä ja lähettiin kotia. Teki tiukkaa, että en samantien ko uutisen kuulin niin lähteny ovesta ulos ja huutanu pakkasyöhön!

Viime jouluna meän toinen icsi epäonnistu ja uutena vuona saima kuulla vauvauutisen ja heti tammikuun alussa syntyi sukuun uusi tyttö. Siinä oli erinäisiä mutkia matkassa ja jätin omat tunteet ihan taka-alalle ja keskityin ystävän tukemiseen. Ja sitte pas epäonnistu kesäkuussa. Ja nyt tämä!

Mulla ei pahemmin ole nyt joulufiiliksiä. Vittu.

1 kommentti:

  1. Jostain syystä noita uutisia on niin kiva väläytellä juhlapyhien yhteydessä, kun kaikki ovat kivasti koolla jne. Koeta kestää.

    Toista lastaan odottava oleva ystäväni kirjoitti joulun alla nenäni edessä joulukortteja, ja listasi lähettäjäksi myös masuvauvan. "Menköön uutiset nyt samalla!" En tiedä millaisiin tilanteisiin nuo kortit pläjähtivät, mutta vähän mietitytti tuo uutisenvälitysvalinta.

    VastaaPoista