maanantai 11. tammikuuta 2010

Myssy

Mie sain saunalakin/myssyn/mössykän, hih! Son punanen ja aika ihana ja hassu. Mutta heti varsin unohin laittaa sen päähän ko kävin nyt illalla saunassa...Noh ens kerralla sitte.

Ihania vapaapäiviä ollu tässä! Välistä meinaa tulla huono omatunto ko on lomala ja tietää, että töissä on haipakkaa. Mutta sitte net ajatukset nurkkaan ja mielellään seinän kautta tainnoksiin ja lomafiiliksiä kehiin!

Mie lupasin hemmottelua...sain varattua hierontaan ajan keskiviikole, siihen sisältyy kuivakuppaustaki! Ja huomena soittelen sitte kampaaja- ja kosmetologiaikoja...jos niitä vain saa näin lyhkäsellä varotusajala. Mutta aina voi yrittää. Suunnitelmat nimittäin selkis vasta nyt illanpääle.


Kuntoilut on alotettu "joululoman" jälkeen ja pikkasen olen jumissa! Huomaa ettei ole tullu tehtyä mitään näillä lihaksilla...Uutta nousua kohti siis! =) Ihanaa oman kehon herättelyä ja ko ei tartte tuskailla töissä ko ei taivu, heh.

Parasta tässä päivässä oli ehkä kuiteski se, ko sain vietyä matot pesulaan! En mie mitään ole imuroinu, ei ei, villakoirat vaanii sukkia nurkissa, mutta matot ainaki tulee puhtaaksi! =D

Mutta ehottomasti ens kerrala saunaan myssy päähän ja ajatukset hautomoon oikein kunnolla..

1 kommentti:

  1. Kosmetologiaika löyty! Ja vielä samale päiväle. =) Kasvohoito..kidutusta, mutta kuitenki nautinnollista. Varsinki sitte ko naama on palautunu, hih.

    VastaaPoista