maanantai 12. heinäkuuta 2010

Ärsytys

Minun menkat ei ole vieläkään alkaneet, elikkäs net uudet hoidot jokka piti olla elokuussa ei tule onnistuun. Mie en ole raskaana, testit tehty, vaikka en mie sitä kyllä aatellukkaan, mutta tein kuiteski. Ja sairaalalla tietekki kesälomat!!! Olenpa yhteydessä sitte heinäkuun lopussa...perse!
Elikkäs kroppa teki jokku juntturat ko heitin hormonit keskenkaiken pois! Voi elämä!

Nyt ärsyttää ja ahistaa ihan kympillä! Miksi tämän pittää vastustaa tällälaila? Muutenki on ressiä ja olis kiva jos joku asia menis "oikein".

Työt on alkanu ja olisin ollu kyllä vielä loman tarpeessa. Ihan kiva siellä on touhuta, mutta kuiteski.

Parisuhde on teettäny enemmän töitä ja huomaan, että ollaan molemmat ressissä ja vähän umpikujassa. Tehdään kovasti töitä, että päästään eteenpäin. Rakkaita ollaan tietysti, mutta tiättä mitä tarkotan.

Helteitä ei ole poka täälä näkyny! Ei ees pahemmin auringonpaistetta. Enemmän on satanu ja ollu semmosta pilvistä, elikkäs sääskiä ja mäkäräisiä on ollu ihan pirusti!

Niin ja laihiksen olen alottanu. Meni 70kiloa rikki! Enkä ole ikinä painanu näin paljoa. Tuli ahistus ko ei sovi vaatteet päälle. Mie en kyllä ala ostamaan koko vaatekaapin sisältöä uusiksi vain tämmösen takia.

Elikkäs täälä on kärtymaakari. Sorry.

2 kommenttia:

  1. Oliko teillä jo aikataulu valmiiksi suunnitteilla? Tosi persauksista tuo kierron venyminen, mutta saattaahan siellä olla joustovaraa niin, että hoito voidaan kuitenkin aloittaa ensi kierrossa. Mulle kävi ekan icsi:n kanssa just sillai, että valmiita aikatauluja piti lykätä viikolla oys:issa eikä siinä sitten mitenkään käynyt. Meillähän piti olla syyskuussa hoito oys:issa ja vetäydittiin jonosta pois - jospa siinä ois tullut just sopiva rako, että te pääsisitte sitten kuitenkin nyt hoitoon :)

    VastaaPoista
  2. Joo, oli jo aikataulu valmiina...mutta uusiksi siis menee. Toivon kovasti, että löytys yhtä helposti uusi aika ko miten tämäki löyty.
    Tuntuu vain, että en hallitse mitään, ko kiertoki on nyt päin seiniä. Toisaalta paino on lähteny putoamaan pikkusen, nyt on kova tsemppi päälä asian suhteen!
    Elon kannalta toisaalta uusi myöhäsempi aika on itseasiassa varmaan parempi...Mutta kuhan sen nyt sais kuiteski nopsaan.

    VastaaPoista