tiistai 5. lokakuuta 2010

Loppu

Elämä on kummallista. Voi selvitä todella vaikeista asioista ja tuntea itsensä voittajaksi ja ylpeäksi. Met selvisimmä lapsettomuudesta, met osasimma käsitellä sen.

Muuten elämästä met emmä selvinny. Meille tuli ero. Päätös oli minun, mie en ole ollu onnellinen tässä suhteessa enää pitkään, pitkään aikaan.

Nyt ko kirjotan tätä tänne, missä lapsettomuus on ollut vallitseva asia huomaan, että olen varmaan jollain tavalla paennut suhteen asioita lapsiasiaan.
Aikamoinen huomio just nyt klo 06.35.
Mutta mie voin sanoa oikeasti, että lapsettomuus ei ole syy meän eroon. Sen syy on jossain syvemmällä, meissä, minussa ja hänessä yhessä ja erikseen.

Kyllä minua pelottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta mulla on toivoa ja uskoa siihen.

Mie kiitän teitä kaikkia jotka oletta minua tukenu tänä aikana ko olen blogia pitäny. Mie toivon teile kaikile ihan äärettömän paljon kaikkea hyvää elämään. Luultavasti käyn kurkkimassa teitä ja iloitsemassa oikeasti onnestanne. Kiitos. ♥

12 kommenttia:

  1. Kiitos matkasta ja jakamisesta sekä paljon voimia uuteen elämänvaiheeseen. Reilu kaksi vuotta sitten elämäni muuttui onnelliseksi uskallettuani tehdä tarvittavan muutoksen - erota ja hypätä tyhjään. Siivet kantavat kyllä.

    VastaaPoista
  2. Olen käynyt ihan saman prosessin läpi. Siitä on nyt viisi vuotta, ja vaikka silloin tuntui, että hullu taidan olla, kun astun ihan tuntemattomaan (ja ehtiikö enää sitten saada lastakaan kenenkään kanssa?), niin ei ole kertaakaan kaduttanut. Elämä on kuitenkin niin lyhyt, ja mitä mieltä on missään (lapsissakaan?), ellei ole edes perusonnellinen! Mutta uuteen pomppaaminen vaatii rohkeutta, jota monilla ei ole. Olet siis kovasti rohkea - ja siitä isot onnittelut! Voimia tulevaan. Ties mitä ihanaa elämä tuo vielä tullessaan... :-)

    VastaaPoista
  3. Sinulle myös kaikkea hyvää elämään ja tulevaisuuteen ylipäätään. Siellä on varmasti vielä paaaljon hyviä asioita edessä päin! :)

    VastaaPoista
  4. Kaikkea hyvää sinullekin ja rohkeutta uuteen elämänvaiheeseen!

    VastaaPoista
  5. Minä olen myös aikanani tuon päätöksen tehnyt. Sen tekemisen jälkeen olo helpottaa, mutta samalla tulevaisuus hiukan pelotti. Kaikki oli jotenkin auki ja epävarmaa. Opin kuitenkin pitämään siitäkin :)

    Olet rohkea ja vahva. Kerää hetki voimia, haistele ja maistele maailman tuulia ja ennen kaikkea, jatka itsesi kuulostelemista kuten olet tähänkin saakka tehnyt. Elämä järjestää yllätyksensä polullesi ja aina se myös kantaa.

    Tärkeintä on se, että olet onnellinen. Halaus!

    VastaaPoista
  6. Oot niin rakas! Mie vielä kovasti sulattelen asiaa, mutta tunnen sinut. Sie et ois päätöstä hepposin perustein tehny. Sie tiät sydämessäs mikä on parasta <3 Voimahaleja....

    VastaaPoista
  7. Vahva ja vaativa päätös. Uskon, että olet käynyt pitkän tien sen kanssa. Toivon kovasti, että elämä tuo sinun tiellesi valoa ja onnea. Kiitos tästä "tuttavuudesta" ja matkasta. *halaa*

    VastaaPoista
  8. Siis jotenki nyt kosketti ja syvältä. Oon seurannut sun blogia jo pitkään, vaikka usein en kommentoikaan. Voimia sulle ja kaikkea hyvää. Olisi kiva kuulla sinun kuulumisia vielä jatkossakin jotenkin jossakin..

    VastaaPoista
  9. Kiitos itsellesi ja kaikkea hyvää tulevaan. Lämpöisiä ajatuksia tiellesi...

    VastaaPoista
  10. Voimia ja onnea uuteen elämänvaiheeseen!
    Kiitos ihanasta blogista, ja kaikkea hyvää sille uudelle tuntemattomalle polulle...

    VastaaPoista
  11. Kaikkea hyvää ja onnea elämääsi! Kiitos blogistasi ja mahtavasta asenteestasi, joka on välittynyt kirjoituksistasi. Olet vahva.

    VastaaPoista