keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Kuulumisia

Hei Kaikki Rakkaat.
Sydänjää tuossa kysyy, että mitä minulle kuuluu nyt. Lämmittipäs mieltä! =)

Täällähän tämä elo menee, päivä kerrallaan yhä edelleen. Surua, iloa, naurua ja itkua vuorotellen. Joulu ja uusivuosi oli aika tunnekylläisiä...yllättäen...Ko sitä aatteli vuosi sitte, että ens vuona tähän aikaan meitä ehkä on jo kolme, sitte mietin, että olen ainaski raskaana, no jos ei muuta niin ainaki oma talo..yms. No ei ole mitään nuista.
On vain mie ja minun pieni pää täynnä isoja ajatuksia ja mietteitä.
Minun mielikuvitus ei ole menny minnekkään, son ehkä saanu jopa isommat sfäärit, heh.

Exän kans on tosi hyvät välit ja me ollaan lähes päivittäin tekemisissä, jutellaan paljon ja on pohdittu tätä elämää. Mehän ei olla siis lyöty ovia lukkoon ja oikeasti voi olla mahdollista, että palataan takaisin yhteen. Mutta se vaatii ihan hirveästi työtä meiltä molemmilta.
Tänään viimein sanoin ihan suoraan mitä tekoja hältä ootan, jos meinaa saman katon alle vielä päästä. En ala niitä tässä selitteleen, mutta isoista asioista on kyse.

Toinen iso juttu on se, että kerroin olevani valmis luopumaan äitiydestä hänen takiaan jos asioiden on tarkoitus mennä niin. Ja sanoin sen olevan todella iso asia!
Mie en enää pysty lähteen hoitoihin, minun pää hajoaa niissä. Jos minusta ei ole tarkoitus tulla äitiä, niin ei sitte. Tämän asian myöntäminen ittelle on ollu tosi vaikeaa vaikka samalla ihan helppoa...huh huh.

Rankka syksy ja alkutalvi on siis ollut ja toivon, että tämä uusi vuosi jotenki selvittää asioita ja tuo vastauksia moneen kysymykseen. Tietysti se häätyy itse myös toimia, eikä vain odottaa, mutta olen huomannu, että aika tekee myös tehtävänsä.
Vaikka välistä on tosi synkkää niin on pakko luottaa ja uskoa, että jossain on valoa ja toivoa! Jos ei muuta niin sen olen oppinu lapsettomuudentiellä.

Mie kävin muuten pari päivää sitte kurkkimassa blogeja...itkin ja luin..en pystyny mitään kommentoimaan ko olin niin tunteiden vallassa, mutta mielessä oletta ollu.

Kävi mielessä josko alkasin tänne nyt kirjottamaan päänsisäistä surinaa pois...

6 kommenttia:

  1. Kiva, että palasit kertomaan kuulumisia <3

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla sinusta, ihan vasta kävin katsomassa täällä, josko olisit jotain sanonut! Suuria asioita mietiskelet, mutta niin sen kuuluukin mennä - irti päästäminen ja mahdollisuuksien salliminen ovat iso prosessi. Onnea vuoteesi!

    VastaaPoista
  3. Samoin, mukava kuulla sinusta. Toivottavasti jatkossa kuullaan lisää surinoita :)
    Hyvää tämän vuoden jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Oli kiva kuulla sinusta! Onnea ja voimia tähän vuoteen! :)

    VastaaPoista
  5. Mäkin käyn täällä yhä, ja olipa nyt mukava ylläri löytää uusi postaus ja kuulumisia! Anna tulla vaan kaikki surinat tänne... :)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa lukea kuulumisia! Yritinkin ottaa suhun yhteyttä toista reissiä, mutta tuossahan noita kuulumisia nyt tuli. Paljon voimia ja hyviä asioita elämääsi. Jatka kirjoittamista, se helpottaa, tai ainakin saattaa avata itsellekin uusia näkökulmia.

    VastaaPoista