tiistai 25. elokuuta 2009

Juoksu

Kävin tänään ekaa kertaa koskaan oikealla juoksulenkillä! Hyvä mie! =D Kahden kaverin kanssa kävin pururadalla tässä lähellä, ajoin paikalle uudella hienolla pyörälläni ja juoksin reitistä ainaski puolet! =) Aim sou häppi!
Kunto mulla ei tosiaankaan ole mikään hyvä, mutta tästähän on nyt hyvä jatkaa. Ja eiköhän met saaha jatkettua ko on 3 naista kimpassa..eikhään sitä aina joku potki toisia liikheele, hih.

Viime viikon väsymys oli kyllä jotain ihmeellistä! Nyt ei ole samanlaista ilmassa, vaikka viikonloppu oliki rankka...sain kuiteski nukuttua hyvin. Ko sais tämän kuukauen päätökseen niin sitte varmaan alkaa pikku hiljaa helpottaa..ei ole niin paljon kaikkea mahollista esim. viikonloppuina.
Haluttas olla ihan vain tässä kotonaki joku kokonainen päivä! Touhuta tässä kaikkea normaalia arkijuttua, eikä miettiä, että kohtaa häätyy laittaa nukkuun, että jaksaa aamula töihin!

Tänään tein ruuaksi täytettyjä paprikoita! Njam!
Eilen tehin kala-katkarapu-hässäkkää kesäkurpitsa"pastalla".
Huomenna olis tarkotus tehä lohta..ehkä uunissa..hmmm...

Mutta nyt nukkumaan ja kohtaamaan aamu ja juoksun jälkeinen olotila...heh...venytellyt kyllä olen!

2 kommenttia:

  1. Voi Reipas! Hyvä että on porukka tukena, silloin saattaa lenkistä tulla pysyvämpikin juttu.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä jos on lenkkikavereita, on paljon vaikeampi jättää lenkki väliin ;) Täytetyt paprikat oli varmasti tosi hyviä! Pitäisi itsekin tehdä lähiaikoina, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista