sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Pimeä

Pimeää vastaan tilasin kirkasvalolampun, haluan valoa elämään! Jos tuommonen lamppu vaikka auttas tähän kaamosmasennukseen, joka on iskeny kyllä tosisti nyt.

Ko mieli on maassa pimeyden takia, on kaikki synkkää ja ikävää ja ärsyttävää! Tuntuu, että ei löydä niitä hyviä asioita vaikka kuinka kaivas ja ettis!!! Ja se ärsyttää minua suunnattomasti, koska mie en suostu siihen, että minun elämässä on vain negatiivisia asioita.

Nyt on ollu lapsettomuusasiassa jotenki seesteistä...noh nyt ko synkistellee, niin alkaa lapsiasiaki painaa ja mietityttää. Ja vaikka lapsettomuus on koko ajan minun elämässä, niin en mie jaksa sitä koko ajan pyöritellä päässä ja pohtia, mie halvan oppia elämään sen asian kans ja kohata siihen liittyvät tilanteet ko on niitten aika. Ja sitä paitti molen niin paljon pyöritelly tätä asiaa, että ei oikein ennää jaksas. Varsinki ko on muutaki mietittävää, esim. tästä pimeästä selviäminen!

Mutta hei nyt on jo lokakuu! Ja mulla on ens viikola synttärit, jaiks...hih...

1 kommentti:

  1. Kirkasvalolamppu on meikäläisen paras kaveri marraskuusta maaliskuuhun! Ehdottoman hyvä ostos, kunhan vaan malttaa oleilla sen lähettyvillä. Voimia pimeneviin päiviin!

    VastaaPoista