sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Paljastus

Mie olin niin hurja, että laitoin eilen illalla facessa tilapäivitykseen tämän: haluaisi kaikkien tietävän, että tänään vietetään Lapsettomien Lauantaita. Vanhemmuus ei ole itsestään selvää ja lapsiperhe ei ole ainoa perhemuoto. Joka viides perhe kärsii lapsettomuudesta, eikä näkymätön kokemus häviä, vaikka lapsia sittemmin saisikin. Tänään ei kysellä kysymyksiä lasten hankkimisesta, ei säälitä tai voivotella, tänään tuetaan. Ihan vaikkavain näin.
Siitä tykättiin kovasti, siis varmaan sen takia, ko aattelivat, että tabuasiasta puhutaan...Noh ystävä oli tänä aamuna kommentoinu silleen, että siitä ymmärtää meidän olevan yksi nuista perheistä. Kysyin mieheltä mitä mieltä jos jätän asian nuin ja en poista yms. Kysyi mitä mieltä mie itte olen. Sanoin, että ei minua haittaa, tämä on meän elämä! Sitten sanottiin molemmat, että mie rakastan sinua! ♥
Son nyt sitte vähän niinkö julkista...Eikä hävetä, eikä pelota, oikeastaan aika vapauttavaa! Viime vuonna en olis ollu tuohon vielä valmis, mutta nyt olin.

Nyt on perhosia vatsassa...aamulla lähtee lento lämpimään ja viikon loma eessä! Jee! Ihana loma ja tulee poka tarpeeseen! Voimien keruu viikko eessä, kevät ja alkukesä tulee olemaan rankka. Onneksi on tärkeitä ihmisiä asian jakamassa.

AurinkoAjatuksia!

6 kommenttia:

  1. Hienoa!

    Olen itse tullut ulos kaapista tänä keväänä aika monelle lapsettomuudestamme, mutta en siltikään uskaltanut FB:n laittaa tuota samaista päivitystä. Mutta miusta on jokseenkin helpotus, että ihmiset tietävät.

    Ihanaa lomaa teille!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoa! :) Itsekkin laitoin lauantaina tilapäivitykseen Lapsettomien Lauantaista ja sitä ei kyllä ollut sitten kukaan kommentoinut eikä tykännyt. Eilen kyllä oli sitten jokaisella äitienpäivää kaikki täynnä. Noh, näillä mennään.

    VastaaPoista
  3. Oletpas ihailtavan avoin! Ihan mahtava juttu :-). Itse olen kertonut vain harvoille ja valituille, mutta lähinnä vain siksi, kun en ole ihan varma, miten oma lähipiirini suhtautuisi - positiivisesti vai negatiivisesti - kun eivät kaikki ole lapsiystävällistä porukkaa. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille!

    VastaaPoista
  4. Eka kertaa tännekin kommentoin... Sie oot niin mahottoman rakas... (ajatuksissa olet useasti). Voima HALI ja ihanaa matkaa. Ja kummityttö kiittää kovasti :) - Ystävä

    VastaaPoista
  5. Ajatuksia kaikille teille.
    Kummitytölle maailmat lämpöisimmät halit ja ystävälle myös. Tippalinssissä täällä luin...

    VastaaPoista
  6. Rohkea veto! Itsekin laitoin Facebookiin jotain samantyyppistä äitienpäivänä, mutten ihan noin suoraan kuitenkaan. Pidän peukut pystyssä teille että tämä alkukesän hoito tuottaisi pitkään toivotun lopputuloksen! Kram

    VastaaPoista