tiistai 8. kesäkuuta 2010

Toivoa

...ei ole heitetty!
Soitin tänään oyssiin ja olipas ihana ihminen sielä toisessa päässä! =) Kerroin miten asiat on ja hän otti homman hoitaakseen. Aattelin, että kuulen ehkä loppuviikosta jotain, mutta ei! Soitti jo vajaan tunnin päästä takasi!

Sumut veks ja piikki tilale. Kokeillaan josko se estäs kehon oman toiminnan ja elokuussa sitte itte operaatio!
Hei hurjaa!!!

Mieletön helpotuksen ja onnen aalto meni päästä varpaisiin ko puhelun lopetin! Nuin nopeasti uuteen yritykseen! Mie olen tosi iloinen ja mies kans!

Josko sais nyt kesän aikana käytyä kävelyllä ja vähän juoksemassa, sais ajatukset levätä ja keho hyviä viboja!

Aurinkoa! =) Ja kiitos kauheasti teän ajatuksista!

2 kommenttia:

  1. Hei Aurinkoinen :) Hyviä uutisia täällä! Tuosta piikkivaihtoehdosta en tiedäkään, mitä ne siinä antoi? Jotain sumutuksen korvaavaa ainetta ilmeisesti?

    Kävit kyselemässä kuulumisia blogissa, kiitos välittämisestäsi :) Olen muutellut kilpirauhaslääkitystä, soitellut tulosten perään ja kun syksylle kaavaillustakaan IVFstä ei ole tullut mitään ohjetta, niin viime viikolla vänkäämisen ja kinaamisen jälkeen sain ajan klinikalle ensi viikolle. Huikeaa! Olen niin mielissäni siitä, että olin tiukka ja vaadin. Ja samalla myös siitä, että nyt, yli puolen vuoden hoitotauon ja kaksi kertaa siirretyn IVF:n jälkeen tuntuu oikealta päätös siitä, että se meillä elokuussa on edessä. Luulen, että olen saanut työstettyä hoitojen epäonnistumiset, raskauden ja keskenmenon sille tasolle, että ajatus IVF hoidosta, vielä pitkän kaavan mukaan, tuntuu nyt mahdolliselta. Ihanaa on huomata, että oikein odotan ensi viikon käyntiä ja elokuun hoitoa. Hyvä niin :) Tauolla olo on tehnyt hyvää, vaikka on ollut rankkaa kuukaudesta toiseen pettyä ja todeta että ei se luomuna tärppää. Siinä mielessä hartioiden taakka on nyt kevyempi; me saadaan apuja ja todennäköisyydet nousee ja ehkä voisin nämä muutama kuukautta olla ihan ajattelematta koko raskautumista ja koittaa rentoutua ennen hoitoja.

    Niin, helpommin sanottu kuin tehty.

    Toivon niin kovin, että teilläkin onnistaisi. Hyvä, että piikillä vielä on mahkuja vaikuttaa. Se on niin v*umaista, kun kroppa ei toimi odotetusti. Toisaalta taas, aikasmoista rääkkiä lääkitykset ja hoidot sille kropallekin on, joten ihmekös jos vähän tuohtuu takaisin.

    VastaaPoista
  2. Voi miten hieno juttu - tosi iloisia uutisia :D Kannatti soittaa ja valittaa! Nyt vaan innolla kohti elokuuta ja toivotaan, että kaikki menee nappiin!

    VastaaPoista