perjantai 21. elokuuta 2009

Väsy

Minua on väsyttäny koko viikon! Siis ihan koko viikon. En ole jaksanu töitten jälkeen tehä mitään järkevää ja se kyllä näkyy sekä täällä huushollissa että kaikessa työhän ja harrastuksiin liittyvässä. On ko niitten tekemättömien asioitten päällä olis joku kalvo, joka estää tarttumasta niihin...plus se, että minua väsyttää.

Ajatukset on ollu ihan ok, ei pahemmin ole ollu surua ja murhetta, mitä nyt ihan vähän eilen illalla itketti. Miksi? En tiä.
Syksy alkaa tekeen myös tuhojaan minussa...vaikka kovasti haen positiivisia puolia, niin ko pimeät alkaa lisääntyyn ja tulee tuulista ja sateista, alkaa vähän ahistaa. Onneksi sekaan sopii myös näitä päiviä ko aurinko paistaa ja on mahollisuus nähä muita ihmisiä ja tehä kaikenlaista kivaa. =) Muuten ei jaksais taas yhtään.

Tänä aamuna heräsin "pirteänä", en täysin vapaaehtoisesti, mutta ei niin kovasti ärsyttäny ajatus nousemisesta ja töihin lähöstä, niinkö alkuviikon on tehny. Huomena nukun! Tai luulen nukkuvani...mistä veikkaa, että ko sais nukkua, niin mie herrään jo vaikka kuinka varhain! Noh iltapäivällä ois tarkotus lähteä kavereitten kans viimein sinne mustikkaan! Toivottavasti niitä löytys ees jonku verran, muuten tullee kyllä paha mieli....Vaikka ilomieli siitä, että saa tehä hyvien tyyppien kans jotaki.

Kulta täyttää tässä ihan pian vuosia...eipä ole vieläkään sitä parasta lahjaa annettavaksi ja jaettavaksi...Sen häätyy tyytyä minuun ja siihen, että mulla ei ole sille mitään lahjaa, siis oikeastikkaan en ole mitään hommannu ja seki nyt ärsyttää...Mutta yks idea mulla on, mutta se tarkottaa sitä, että lahja tullee sitte jälkijunassa. =)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sun väsymys menee pian ohi! Kun ei jaksaisi nousta sängystä, ei tehdä mitään, se lisää vaan sitä kurjaa oloa joka siihen väsymykseen liittyy, ärsyttää vaan kun ei saa eikä jaksa tehdä mitään.

    Toivottavasti teillä oli ihana mustikkareissu ja löysitte mustikoita! Minullakin olisi ollut sellainen tänään, mutta olen flunssassa, joten jääneekö tältä syksyltä koko mustikan keruut :( Metsässä vaan on niin ihanaa jos on kaunis syys-sää. Sielu siellä lepää.

    VastaaPoista
  2. Voimia! Ole itsellesi armollinen. Ei aina tarvi olla kotona asiat tiptop. Kun väsyttää, täytyy levätä. Sitten taas jaksaa.

    Koita tehdä joka päivä jotain sellaista, mikä saa sut paremmalle tuulelle ja tuntuu kivalta. Se voi olla jotain ihan pientäkin! Vaikka kirjeen kirjoittaminen jollekulle, kukkien kastelua ja hoitoa, hyvä elokuva tai lempparijälkiruoka.

    VastaaPoista