perjantai 24. heinäkuuta 2009

Juhlat

Arki on taas takana ja hurja viikonloppu edessä. Töitä on saanu painaa ihan kiitettävästi ja korvat on soinu, heh. Ammatin varjopuolia... Mutta nyt siis juhliin!

Meillä on meno häihin. Mukava, että on juhlia missä käydä ja tämmöisiä iloisia vielä. Olen sumplinu tietekki vaatteitten kans jo monta viikkoa ja tänään sitte vissiin päätin, mitkä lopen päälleni laitan, hih. =) Miehelle olen hommannut ihanan luumu-viininpunaisen paidan ja vaalean krakan ja sitte tietty se tumma puku, niin avot! Eiköhän meistä ihan edustavan näköinen pari synny. =)

Mutta olen mie miettiny niitä juhlien varjopuoliaki...Sinne on tietääkseni tulossa joitakin vauvaperheitä, luultavasti on joku raskaana ja ihan varmaan meiltä kysytään, että koskas tet naimisiin ja vauvoja hankkimaan....Häätyy yrittää skarpata ettei pokka petä niissä tilanteissa.
Tuommoiset julkiset tilanteet on tosi kinkkisiä, haluttas toisaalta sanoa päin naama miten asiat on, mutta ei kehtaa siinä kaikkien nähen ja muutenkaan ei haluta pilata juhlatunnelmaa... Ja seki, ko ei haluttas pilata omaa juhlatunnelmaa sillä, että mietin tämmösiä asioita!

Nyt yritän kovasti olla ajattelematta näitä juttuja ja olla iloisena ja aurinkoisena juhlissa! =)

No sitte toinen vähän haikeaksi vetävä juttu..Tällä viikolla on syntynyt ystäväpiiriin uusi vauva...itkeny en ole vielä sen vuoksi, mutta semmoinen pikkuinen möykky tuolla jossain tuntuu..Iloinen olen, että kaikki on mennyt hyvin ja heille toinen lapsi suotiin. Ensimmäistä tehtiin siksiki pitkään...

On ollu hyvä huomata, että uudet vauvauutiset ei ennää satu niin pahasti, vaan niitten kans voi elää. On sitä tullu tehtyäkki paljon töitä sen eteen. Ja ihan varmasti se on auttanu, että olen päättäny elää.

Uusia haasteita oottamassa kulman takana ja voimia antavia vääntöjä suoraan vasemmalla. =)

Nyt mie alan suunnitteleen kortin kirjottamista ja hameen silitystä!
AurinkoIloa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti